Text Box:

Lakipalvelu Taisto Eronen on yksityishenkilöiden sekä pienyritysten ja maatilayritysten perhe-, perintö- ja vero-oikeudellisiin asioihin suuntautuva lakiasiaintoimisto.

 

Aikanaan eteen tulevaan perintötapahtumaan voi ja kannattaa varautua hyvissä ajoin etukäteen. Esimerkiksi sopivalla avioehdolla, lahjakirjalla tai testamentilla voidaan suunnitella perintöomaisuuden jakautumista perillisille sillä tavoin kuin perinnönjättäjä haluaa. Myös pienyrityksen tai maatilan siirtymiseen sopivalle jatkajalle voidaan varautua sukupolvenvaihdossuunnittelulla.

 

Perittävän kuoleman jälkeen toimitettavassa aviopuolisoiden välisessä osituksessa voidaan vielä sopivilla omaisuudensiirroilla vaikuttaa siihen, mitä omaisuutta perintönä siirtyvään jäämistöön kuuluu.

 

Varautumisessa perintötapahtumaan on kysymys jäämistö- tai perintösuunnittelusta, johon olen hyvin perehtynyt. Olen käynyt siitä puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ja olen avustanut yksityishenkilöitä sekä pienyrittäjiä perintösuunnittelussa sekä siihen liittyvissä erilaisissa toimenpiteissä. Tarjoan mielelläni perintösuunnitteluun ja muihin lakiasioihin liittyviä palveluja myös Teille.

Text Box: Toiminnan esittely
Text Box: Hinnasto
Text Box: Etusivu
Text Box: Esittely
Text Box: Palvelut
Text Box: Artikkeleita
Text Box: Yhteydenotto